Energieconsultant

Phonevoicedirect is voor een groot energiebedrijf in Nederland op zoek naar Energie Consultants (ZZp). Een flexibele baan waarbij jij zelf je werktijden bepaalt. Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar commerciële agents met een goede beheersing van de Nederlandse taal (ABN). Mocht  je geïnteresseerd zijn in deze afwisselende functie? Dan is de “sky the limit”. Wekelijks ontvang je voor iedere ex-klant die terugkomt op basis van het “no-cure-no-pay” principe een riante partnervergoeding.

HEADLINES-KLEINONDERNEMER

 

 

 

Voor zelfstandigen zonder personeel (ZZp) is een geldige VAR verklaring vereist. Jij bent minimaal 10 uur per weeek beschikbaar en je dient in het bezit te zijn van een goed werkende laptop. Bij aanvang krijg je een interne opleiding waarna je met een geldige partnerlicentie vanuit je vertrouwde omgeving (huis)- of op kantoor in Amsterdam kunt werken.

Sta jij als ZZp’er ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, ben je een sterke persoonlijkheid- en verbaal vaardig? Laat het ons weten en kom werken als Energie Consultant.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht