Consultancy

Consultancy dat is waar bedrijven steeds vaker een beroep op doen. Phonevoicedirect werkt met professionals. Bedrijven support Phonevoicedirect door de inzet van een pool met dedicated consultants. Gekwalificeerde partners die signalen van klanten vertalen naar concrete oplossingen.

Consultancy

Phonevoice werkt op ieder project via een vastomlijnde werkwijze, die van de structurele drietrapsaanpak. Ieder project is voor ons team van  professionals een op zichzelf staande uitdaging. Consultancy begint met een plan van aanpak. De leidraad voor overzicht, structuur en evenwicht. Als een consultancy project is afgerond evalueren wij wat er goed en wat er minder goed ging. Via deze methode kunnen we bepaalde zaken bij volgende projecten nog gerichter aanpakken. De eerste fase is de inventarisatie fase. Deze fase is belangrijk en is bepalend voor het helder krijgen van de “daadwerkelijke” klantbehoefte.

Consultancy

Het opbouwen van een goede en langdurige klantrelatie dat is waar we iedere dag weer met veel plezier aan werken. Openminded, transparant, oprecht en effectief.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht