No cure no pay

Phonevoicedirect werk niet enkel op basis van fixed pricing of een vooraf overeengekomen uurtarief. Voor meerdere partijen werken wij op basis van het “no cure no pay” principe. Dit houdt in dat wij worden betaald per gegenereerde lead.

HEADLINES-KLEINinventarisatie

Op basis van heldere inventarisatie bespreken wij het doel van de campagne. Door het formuleren van de doelstelling, bepalen wij samen met de klant voor aanvang welk pakket het beste aansluit bij de op te starten campagne.

HEADLINES-KLEINprepaidtopper

Op basis van het “no cure no pay” principe werken wij met een Prepaid bundel. Prepaid is kiezen voor gemak en overzicht. Bij het afnemen van een Prepaid bundel brengt Phonevoicedirect 5 credits in rekening. Iedere lead die is bevestigd telt 1 credit. U betaalt dus nooit meer dan het budget toelaat. De credits zijn 3 maanden inwisselbaar. Maandelijks ontvangen klanten een overzicht van het aantal door Phonevoicedirect gescoorde leads. Iedere lead die wij realiseren, wordt in mindering gebracht op het aantal afgenomen credits, binnen de gekozen bundel. Via deze methode lopen bedrijven vrijwel geen risico.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht