Dataverrijking

HEADLINES-KLEINdatabase

Phonevoicedirect heeft overeenkomsten gesloten met vooraanstaande dataleveranciers. Het team werkt continu aan databaseverrijking en dus met up-to-date databestanden. De zogenaamde factor “waste” is minder dan 20% waardoor het vrijwel geen onderdeel uitmaakt van het geheel en dus te verwaarlozen is. Een goed opgebouwde database verdient zichzelf terug en dat is de reden waarom Phonevoicedirect graag met vooraanstaande leveranciers werkt. Een goed opgebouwde database is een stuk efficiënter waardoor wij nog effectiever uw campagne kunnen uitvoeren.

HEADLINES-KLEINconversieoke

Vanwege de geringe hoeveelheid “waste” binnen deze databestanden bellen onze accountmanagers in een hoog beltempo waardoor er minder beluren verloren gaan. Hierdoor kunnen bedrijven en organisaties nog scherper inkopen. Hetgeen zich vertaalt in een marktconform tarief, maar wel met aantoonbare conversiepercentages die tot de beste in Nederland behoren.

Kostenefficiënt uw marketingbudget inzetten? Phonevoicedirect ondersteunt bedrijven en organisaties in databaseverrijking.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht