Invitations

Phonevoicedirect is specialist op het gebied van uitnodigingen. Organiseert u binnenkort een beurs, seminar, workshop of congres? Phonevoicedirect nodigt uw relaties uit door het verzenden van invitations voor komende events. Als u deze opdracht aan ons uitbesteedt staan wij garant voor hoge opkomstpercentages.

HEADLINES-KLEINfollowup

 

 

 

Phonevoicedirect zorgt buiten het verzenden van uitnodigingen voor een heldere follow-up van uw event. Door het inzetten van after sales technieken analyseert ons team de response van een bepaald event. Ook kunnen wij u adviseren om uw event online te regelen. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de app van Eventbride.

HEADLINES-KLEINresponse

Meten is weten. Phonevoicedirect analyseert aan de hand van de huidige techniek waarom er bijvoorbeeld veel- of weinig animo voor een bepaald event is. Door heldere analyses probeert ons team hier de oorzaak van naar boven te krijgen.

HEADLINES-KLEINemail

De inzet van e-mail marketing is nog steeds effectief. Deze vorm van communicatie wordt veel ingezet bij events; Aankondigingen, uitnodigingen, herinneringen, bevestigingen, programma’s en meer: E-mail marketing is, ook nu nog de meest snelle manier van informatieoverdracht. Wij werken voor e-mailmarketing met geavanceerde online software als Mailchimp.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht