Outsourcing van sales marketing en communicatie professionals

Phonevoicedirect outsourced krachtige marketing- en communicatie consultants. Door de inzet van deze commercieel gedreven professionals creëert Phonevoicedirect meerwaarde bij bedrijven door het inzetten van marketing professinals. Wij hebben regelmatig diverse marketing en communicatie vacatures.

Headlines-Outsourcing

Met regelmaat zetten wij aan de hand van outsourcing accountmanagers in op projecten. Hierdoor kan het vaste team zich optimaal focussen op de core business. Ontzorgen doen wij bij bedrijven door de inzet van professionals. Door het outsourcen wordt veelal de eigen flexibiliteit vergroot.

Headlines-Freelancers

Moderne bedrijven werken in deze tijd steeds minder vaak met vaste krachten. De trend is flexibiliteit in de bedrijfsvoering. Phonevoicedirect zorgt voor continuïteit door het inzetten van capaciteit.

Headlines-Kennis&ervaring

Waarom kiezen bedrijven voor Phonevoicedirect? Wij beschikken over de benodigde skills die bijdragen aan de doelstelling. Phonevoicedirect zet op projectbasis professionals in om geformuleerde doelen voor opdrachtgevers te realiseren.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht