Visie

Phonevoicedirect is een sales, marketing en communicatiebureau. Ons dedicated team ondersteunt en is slagvaardig in het oppakken van sales, marketing en communicatievraagstukken. Op ieder moment kunnen organisaties gebruik maken van onze professionals. Ze vertalen vraagstukken door in een effectieve aanpak.

HEADLINES-Sales

Phonevoicedirect ondersteunt bedrijven bij het het behalen van targets. Bij steeds meer organisaties is de focus gericht op het resultaat. Is de koers ingezet op new business, after sales, coaching of is het bedrijf op zoek naar dedicated accountmanagers? Phonevoicedirect support organisaties door de inzet van professionals. Meer info? 

HEADLINES-Marketing

Marketing is allesbepalend bij het in de markt zetten van producten of diensten. Marketing zorgt voor het bevorderen van verkoop van uw product. Phonevoicedirect werkt samen met de beste marketingprofessionals. Marketeers die weten hoe met deadlines en bepaalde acties moet worden omgegaan. Op de volgende pagina een overzicht van de aandachtsgebieden. Meer info?

HEADLINES-Communicatie

Communicatie zorgt voor zichtbaarheid en interactie tussen mensen. Dat geldt dus ook voor bedrijven en klanten. U kent als geen ander uw doelgroep en hoe u opereert. Maar wat is nú het effectieve middel om klanten voor uw product te interesseren? Met andere woorden: hoe laat u de doelgroep weten dat u er bent? En wanneer overtuigt u ze met een call for action. Phonevoicedirect beschikt over communicatiepower en zorgt voor zichtbaarheid door de inzet van effectieve communicatie. Strategisch met impact en crossmediaal.