Voice-overs

Zoekt u een professionele voice-over? Bij ons bent u meer dan welkom. Mocht u zich aan het oriënteren zijn? stel u dan de volgende vraag? Past de stem bij het imago van mijn bedrijf of merk? Past die specifieke stem bij de uitstraling van hetgeen ik als bedrijf wil zijn? Phonevoicedirect levert op maat gemaakte audioprodukties. Wij beschikken over een ruime database gevuld met professionele stemmen.

Phonevoicedirect werkt vanuit een professionele geluidsstudio. Vanaf medio Maart 2016 hebben wij de beschikking over een Open-source verbinding. Hierbij kan er een hoogwaardig- en kwalitatieve audioverbinding tot stand worden gebracht. Zo kunt u als opdrachtgever de opname bijna volledig regisseren. Skype behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij kijkt- en luistert u mee. U ziet dus via het scherm hoe de opname tot stand komt.

De opname wordt binnen 24 uur geleverd via WeTransfer in WAV/MP3 formaat. De geluidsproduktie heeft u dus dezelfde dag nog in huis.

Ons doel is een kwalitatief mooie opname maken. Het team is niet eerder tevreden dan dat wij dat samen met u kunnen zijn. Wij werken met creatieve mensen en waar mensen werken worden fouten gemaakt. Ook bij ons bureau kan er om wat voor reden wel eens iets mis gaan. Mocht de opname om wat voor reden niet voldoen aan hetgeen u voor ogen had? Dan kan u als opdrachtgever tot 7 dagen na de opname het ons laten weten. Kosteloos maken wij dan een nieuwe opname voor u.

Iedere produktie is maatwerk. De stemmen waar wij mee samenwerken M/V passen bij vrijwel ieder denkbare audioproduktie. De juiste tone-of-voice is misschien wel het meest essentiële deel voor de juiste opname. Bedrijven kiezen voor onze stemmen vanwege de warme klankleur.

Phonevoicedirect is het stemmenbureau voor prettige, krachtige, zwoele, zakelijke of informatieve voice-overs. Aan de rechterzijde van deze pagina staat onze showreel waar u een aantal recente opnames kunt horen. Veel plezier!

Mocht u specifieke vragen hebben? Stuur ons dan een e-mail.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht