Web Developer

Voor een bureau dat bestaat sinds 1996 en dat voorop loopt in digital marketing zijn wij op zoek naar een Sitecore Web Developer. Het bureau waar wij voor werven   is ambitieus en ontwikkelt zich continue. Zij hebben als streven het beste werk voor de mooiste opdrachtgevers maken. Werk dat stof doet opwaaien. Dit bureau zet unieke concepten neer voor overheid, semi-overheid, de financiële en de commerciële sector. Kleine greep uit de opdrachtgevers waar dit bureau voor werkt zijn; STER,  CBS, Shell, Heineken, KPN en ook het Mauritshuis.

Een geweldige website of app is er één waar de eindgebruiker gelukkig van wordt. Om dit mogelijk te maken haal jij het beste uit front- en back-end-technieken. Je werkt in een team van enthousiaste en getalenteerde top-developers, die geen uitdaging uit de weg gaan om de allerbeste gebruikerservaring te realiseren.

Je bouwt mee aan websites, e-commerce platforms en mobiele apps, maar ook aan complexe maatwerksystemen. Programmeren is je roeping, het bouwen van mooie oplossingen is waar je het voor doet.

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als web developer en brede kennis van Sitecore of Umbraco. Verschillende tools, libraries en design patterns zijn niet nieuw voor je. Verder ben je niet bang om technische keuzes te maken en een brug te slaan tussen het front-end en back-end team.

Je hebt ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties in een Microsoft .NET omgeving (Visual Studio), MVC en het ontwikkelen van webservices (Web API), maar ook front-end technieken zoals javascript (JQuery) en HTML5 + CSS kennen voor jou weinig tot geen geheimen.

Wij bieden:
• Een dynamische baan in een inspirerende omgeving, waarin je zowel je technische vaardigheden als je creatieve ei kwijt kunt;
• Een kans op excelleren en ontwikkelen op hoog niveau;
• Met ruim 20 andere enthousiastelingen werken aan baanbrekende concepten die je later overal terugziet;
• Een plek in een open en betrokken cultuur met getalenteerde collega’s, die het beste uit zichzelf halen en topproducten willen neerzetten;
• Een inspirerend platform om geen kans onbenut te laten.

Dit bureau biedt een aantrekkelijk salaris en dito arbeidvoorwaardenpakket.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht